Gert Oste -
Go Productions


“Als je een styliste boekt, hoop je dat het iemand is die haar/zijn werk op de eerste plaats goed doet uiteraard. Daar moet je van uit gaan...

Maar belangrijk is toch ook dat het iemand is die de mensen “op hun gemak kan stellen”. Tijdens film opnames en interviews hangt er sowieso meestal een bepaalde spanning in de lucht. Dan een styliste hebben die zeer goed is in haar vak en de mensen een gerust gevoel kan geven, alvorens ze moeten shinen, is goud waard.

Als je met An werkt mag je voor 100 % zeker zijn dat dit het geval zal zijn.”

Tom Lauwers -
Tom’s Cabin


In Corporate video zijn de mensen die voor de camera komen meestal geen professionals. Het is voor hen een ervaring met iets onbekend. Door ze voor de opnames langs de make-up mensen van An te sturen, zorgt er niet alleen voor dat ze mooi in beeld komen; maar de spontane, warme ontvangst en babbel van An tijdens de make up zorgen dat de mensen al veel meer op hun gemak zijn.

Het eerste contact met het technische van de opname is het warm menselijk ontvangst door An. En daardoor kunnen we ook veel beter resultaat tijdens de opnames halen.

An is niet alleen een zeer professionele make-up artieste. Door haar achtergrond in de bedrijfswereld en de medische wereld is ze heel empathisch en kan ze mensen echt op hun gemak stellen.

Anneleen Van Giel - Spot-On-Visuals


An is altijd stipt en correct. Ze communiceert heel duidelijk en levert altijd prima werk! Als de callsheet niet op tijd is, belt An om te vragen wat juist de bedoeling is voor de opname. Daar houden we van! We hebben niet echt een 1 favoriet moment, maar de babbeltjes tussendoor en nadien zijn wel heel tof natuurlijk :)

Kim Marivoet


Samenwerken met An is altijd een feest! Voor mij en zeker ook voor mijn klanten. Ze voelt heel goed aan wat m’ klanten willen (en nodig hebben) en heeft de gave om ze op hun gemak te stellen wat heel fijn werken is. An werkt hygiënisch en snel en denkt de hele shoot mee. Superfijn om zo’n betrouwbare partner te hebben.

Partners